Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Monday, January 17, 2011

[ They Are Superhuman Too! ]

salam~

tadi pulang ke rumah sekejap sebab dekat kolej takde air. hihi. well, rumah dah dekat kan. boo! ;p

sampai dekat rumah mak bagi satu kad. wehee! dari seorang sahabat. which then, membuatkan saya rasa macam tak adil pulak kalau tak selitkan dalam blog saya yang hot ni. werkk!

yanti ahmad basirruddin (i wish i am still spelling the right for uncle's name) haha! thanks so much for the card! cantikk ;) nasib baik butterfly bukan katak. ;p btw, saya dah tampal kat board dah. special punya i buat untuk you sebab kononnya macam semangat jugak lah tiap tiap hari tengok. terharu tak? ohh, tak percaya? tengok ni. hehe. i love you dear ;DD


*abaikan botol air mineral tu okay. haih. ;)

second, thanks to my dearest yasnida jugak for the post on her new blog! appreciate it sayangg. sila lah melawat blognya yea! yasnida robiaai.

see, i told you kan! they are most wonderful friends i have. i love them so much and i do miss them so much too :'(

okay, nak siapkan assignment. sayang semua semoga dirahmati. ;))

sekian.

3 comments:

yanti ahmad said...

awww ! Terharu ! I love you too farah tembam ! ;DD

senorita. said...

nk like yanti nye komen heee tq syg! :)

FarahAzieka Nasir said...

yanti; yeye, yanti boncett! :)

yas; welcome sayang! ;)