Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Friday, October 7, 2011

[ International Islamic Finance And Business Symposium ]

Salam.


'Setiap hari mungkin tak seindah hari yang kita impikan tapi dalam setiap hari itulah terselit cerita indah yang tak pernah kita perasan'



Dua hari menjalani hari dengan stress dengan quizzes, assignments and so on so forth. Haihh. Penat sungguh. Dan sekarang saya tak sabar nak balik. Kelas petang pada hari Jumaat memang sangat tidak syok okayy. Orang lain sibuk dah berangkat pulang untuk menikmati 'happiness weekend' di rumah, saya masih terkatik-katik kena pergi kelas from 5pm to 7pm. Sangat tidak adil. Dah jangan merungut. Redha.

Semalam, Maisarah and me were just trying to have some fun instead of kena study study and study. So dari siang siang lagi dah decided nak date malam ni pergi Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) nak tengok orang menari-nari. Best weh! Cultural performance which is zapin, asyik, dikir barat etc. Temanya 'An Evening of Cultural Performance'. Segan jugak lah pergi dewan besar tu then tak tau kat mana dah lah tak kenal siapa siapa kat situ, kami main redah je janji happy! Sebab kami pun tak tau siapa yang anjurkan event ni, maybe budak course international islamic finance bla bla bla tu lah kot. Nampak tak, basically kami memang tiada kena mengena dengan event ni. Main redah je! :) Kitorang ni memang dah macam berbulu sangat je duduk dalam kampus mengadap buku, nak keluar semua takde duit so cari yang free. Itu dengan tak malunya tu. Hehe. Ohh ya Allah, thank you :-)

Tapinya ada juga yang a little bit kurangnya here and there which is for me sangat nampak kekurangan tu and tak sepatutnya jadi. Sebab segan jugak lah ada foreigner semua dari sana sini datang. Tu lah siapa suruh tak panggil ceq pi organize event tu, sure letopp! Haha. perasannya, okay fine. :p

Tapi takpe, all in all semua performance nya tak kurang hebat jugak. Macam best je menari, nak jugak boleh? =.=' dari dulu teringin nak menari neh tak dapat-dapat. Nak tanya mak, kenapa tak hantar saya pergi kelas menari masa kecik kecik dulu. Haha. Kami duk tergelak-gelak tengok depa menari, lentikk lelaki perut boroi tu menari! :p

Natijahnya, thank you so much sebab menceriakan mood kami semula. InsyaAllah ada event macam ni lagi tolong jemput kami lagi. Hehe ;)


Outfit kami ni tak tau lah sesuai ke tak semalam sebab yang lain datang pakai cantik cantik. Tengok tu dengan seliparnya lagi. Haha. Yang lagi satu ni Asma (kanan), roomate saya yang sama melayan gilanya Mai (kiri) dan saya. Dia pun on je nak ikut. Hihi ;)

TARIAN SATU MALAYSIA

video

*Mak dah text suruh tunggu sampai akak datang petang kang. Lagi berapa jam nak balik! Yey yey! Hihi