Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Saturday, February 27, 2010

[boleh tak tolong?]

salam~

i reallyreally want to publish a new post tonight. all of sudden, something has put me down. haihh. it has sangatsangat menghancurkan hari saya walaupun pada siang tadi saya memiliki hari yang sangat gembira dan indah tetapi malam bertukar jadi duka lara. i want to cry. i want to menjerit. i want to mencarut. i want to sepaksepak terajang. i want to semua lahh! urghhhhhh. and i am begging you tolonglah pergi jauhjauh berambus dari saya. kau betulbetul hiasi hari aku tanpa senyuman manis yang aku ada. aku tak kuat macam kau. aku tak pernah kacau kau dan tak pernah teringin nak kacau. aku nak harihari aku indah, terang tanpa ada duriduri yang halang dekat tepitepi jalan yang aku lalu. asalkan aku boleh melangkah dengan baik terus ke depan pun aku dah bersyukur. memang, aku tak pernah nak hebat macam kau. aku tahu. hari baik bulan baik, sayang kalau terus dicemari dengan manusia macam kau.

oh my Allah. kenapa kadangkadang manusia sangat kejam? ;(
tolonglah bagi jawapan pada saya.

May Allah bless you.

terima kasih daun keladi.

3 comments:

yanti said...

mahu saye tolong?
(:

Khazwan said...

boleh saya tolong sepak terajang manusia itu?

FarahAzieka Nasir said...

yanti & wan;
Thanks for the concern guys! Manusia mcm ni elok dipersetankan saje kann? Heh.