Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, February 21, 2010

[ Cake Pops! ]

salam~




check this out kalian! sangat sweet kan? ;)




aloloh, comelnya. HAHA.



auww~ ;p

cake pops! tadi petang tak tahu apa nak buat suddenly as usual setiap kali ada resepi baru, i'll be inform with that makcik yang sangat excited nak try. why did I have to be informed? untuk membolehkan dia memperoleh modal yang cukup to try that new cake recipe. haha. betul kan dia my 'gold digger' sister. wekk! but tadi when i just check out those website that my akak recommend me to just cuci cuci mata dahulu. padahal untuk menarik minat sebenarnya ya. faham konsepnya? hihi. saya sangat teruja with those decoration kalian. comel, comel, comel... sangggggaaaaatttttttttt! ;D tengok lah gambar-gambar kat atas tu ha. menarik kan? hah, yang paling saya suka tengok, the first one. yang kat atas tu. will you marry me? ahaxx. ;p

so now, unfortunately she was to late, saya sudah mahu pulang ke melaka esok hari. haiya. sayang, sayang... kalau tak, dah boleh try lah akak. pity us ;( nvm, wait for the next holiday and for sure we'll try it no matter what happen. hee. kalau boleh rasa nak try semua but mana nak korek bahan banyakbanyak kan. hurmm. sokay, we have just looking forward to try these one recipe yang nampak macam simple. insyaAllah. ;)

Red Velvet Cake Balls.




more nicer, beautiful sweetie cake pops;
Bekerella's


sekian. ;)

3 comments:

nurulain said...

nanti kalau dah master buat cake mcmttu.
i will order for my wedding!
hahak!
;DD

aLuL said...

huu..cute2

weh.sedap ke ?
haa

xpe2.sedap ke x..ak kawen nnt ak order byk byk.
huuu :)

FarahAzieka Nasir said...

ain & alul;
Nnt bila saya sudah master baru saya umum yea? Cewahh! Sila tempah bykbyk waktu. Sila sila sila! Ahaxx. ;p