Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, April 26, 2009

[say cheese...=)..]

salam.

ini misi pertama saya. berjumpa mereka yang memiliki secebis hati saya. alhamdulillah, semua sudah. selesai~ lega sedikit. walaupun banyak lagi misi yang hanya saya tahu belum lagi selesai. ouh, tidak mengapa. FARAH AZIEKA NASIR sekuat2nya akan terus pergi. tak kisahlah apa nak jadi. janji misi saya selesai. :)

entri ini bukan untuk saya berceloteh panjang tentang misi itu. haha. first, saya dah jumpa mereka. secara jujurnya, seronok sangat dan bersyukur. walaupun tak lama dan tak berapa nak puas. ALHAMDULILLAH. saya dah jumpa 'adik-beradik saya'. hanya mereka yang tahu. huhu.. saya dah jumpa crew2 saya. haha. hanya mereka juga yang tahu. saya dah jumpa 'dia'. ;) semuanyalah.

walaupun ada sesetengahnya yang saya rancang mengikut kepala saya termasuklah ditetang hebat dan ada juga yang tidak dirancang. selesai~ terima kasih kerana sudi melayan kerenah saya yang entah hape2 ni. dan mewarnai hidup saya dengan cantik sekali walaupun seketika. saya tak tahu bila lagi.



5o sen yg menjadi gelak tawa~ entah2.. ;P




to 'the one' ; itu yang last for jangka masa yang sangat2 panjang rasanya.. sebab misi saya dan the other things yang sangat serabut.. don't worry, take care.. 143.. :'(




mereka2, kawan baru.. haha.. semua, will be missing semua2... ;)


aihh, cek tak tau bila lagi dapat jumpa hangpa noh... hee..


kepada gadis bertudung biru itu ; dapat juga akhirnya bertemu kamu.. hehe.. jauh jalan ouh hari tu.. hek3.. thanks belanja! syg kmu!


oh ye, to the driver ; thanks laa for the 'kereta karat' ea... sangat berjasa jugalah.. haha..

lastly, yas~ thanks banyak2... sorry menyusahkan... kirim salam to aunty and uncle k.. luv ya!

gembira. seronok. terima kasih. tak mampu nak cerita panjang lagi. fullstop.


to farah azieka; gadis yang sangat kuat.. kn2?... doakan saya... huh.

14 comments:

miszdinky said...

i can see bunch of my junior..
hee.. =)

beshnyer lah korang kuar kan???
hee.. =)

btw, thanx farah...

iznul mua'zim said...

hakhak!

ade ke patot kate kete karat

time ko naek je bunyi
time org laen naek x bunyi pun

haha

yAnti said...

nti ko plak eh blnje kt situ
haha!

Anonymous said...

HAHA.
tu yanti: ti aku da keje aku blanje korg subway,, da pndai nk ordr2 kan.
haha


ur welcome farah..
like u said,
me casa, su casa ok!!!!


wahh.
baru bape ari x jmp da rndoo kaw gegile doe~~

xoxo,
awek jihoo

meon said...

waah!
saye mane ooi? haha.

ehh,sUport adik mu nak msuk skatecomp nehh weyh,wahaha~

newr0ll said...

yurp!
besh!
=)

fAraHzIEka=] said...

to k.farah~

haha
itu lah kami..
mmg besh sgt.. hee..

ouh, wlcome2 =)

fAraHzIEka=] said...

to iznul~

ah, byk la kmu!
ltk gris tw nt..
hohoho..
=p

fAraHzIEka=] said...

to yanti~

almk, subway?..
huhuu
hek3
wee~ =P

fAraHzIEka=] said...

to yas~

hahah


yeap2, me too
wndu kmu jge...
;)

fAraHzIEka=] said...

to meon~

kmu?.. di sebalik 5osen..
hahaha


almk, sktecomp?
bdn da la kerempeng...
hoho
gudluck2 brO!! ;)

fAraHzIEka=] said...

to ain~

yeah!

=]

Anonymous said...

wahhhhhh!
indah nye saat neh!!
ak ske.
ak ske..
syg kaw farah!
jgn risw..
kjyaan ad dmene2..
doakn ku jue..

[:

lov.tOo.chewyy

fAraHzIEka=] said...

to fara~

yeay!
sgt indah~
=]

thnx sygg..
(;