Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, April 26, 2009

[RESTORAN SAN FRANCISSCO]

salam..

HAHA. dah lama tak post yang baru.. belum cukup masa untuk menatap lappy ni untuk keluarkan entry yang baru.. ditambah lagi dengan misi yang perlu saya laksanakan dan rasanya telah lengkap.. HEHE..

first, mungkin post yang ni agak lambat. tapi tak pe lah. anda mahu baca lah, kalau2 rasa tak mahu, ah, lupakan saja.. ;)

dah berminggu rasanya saya tinggalkan kenangan tu kan. jujurnya, kini, setelah selesai misi saya, saya rindu balik!!! arghhh... saya nak pergi lagi. hehe.. RESTORAN SAN FRANCISSCO. haha.. restoran terakhir saya pergi semasa di Bandung. pengalaman yang paling saya rindu besides to shopping banyak2. hikhikhik... tahu kenapa? sambil menikmati murtabak special di restoran ini yang sangat sedap sekali, didendangkan pula dengan band yang suara vokalisnya sungguh menusuk kalbu. hee~ serius! saya tak tipu! kepada gadis2, percayalah, kalau kalian dengar suaranya seperti saya. oouuhh! mata takkan berkelip, mulut takkan tertutup. haha. hiperbola seyh~ hek3.. tapi betul. sangat sedap. lunak sangat suaranya. ngee~

sambil saya me-request lagu CINTA INI MEMBUNUHKU untuk dinyanyikan dan hanya mengupah dengan 5 ribu rupiah... ya allah, memang sungguh sudah jatuh hati. haha.. malangnya, ni malam terakhir.. hurmm:'(

ok sudah. cukup. saya tak nak cerita panjang2 nanti saya rindu lagi suaranya. ahaxx! hak3. ngada2 lah kamu ni! hoho..



hah, ni lah. huhu.. memang tak nampak. sje digelap2kan. hek3. yang main gitar tu.. sungguh sedap! waaawa... :p

2 comments:

yAnti said...

ko nk ckp psl murtabak yg sdp ke or ko nk ckp psl band tu ensem?
haha

fAraHzIEka=] said...

ermm,,, both~~
kot!
hak3