Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Thursday, April 2, 2009

[S A Y A dan destinasi 1]


salam~

iye, saya sudah tiba di sana. Alhamdulillah;] honestly, saat kaki terjejak di bandara, rasa sungguh rasa. yeay! saya dah jauh dari mereka. saya dah bebas dari mereka. senang, aman. dan saat itu juga, saya terus ambil phone pergi ke profile dan tekan offline! yes. saya hanya mahu bersama diri saya sekarang. ok, cukup.

sebelum apa2, masa dalam flight. kami menaiki flight AirAsia Indonesia. saya duduk kat sebelah akak dengan abg man. abah duduk kat depan, mak duduk sebelah sana lagi. ei, kenapa la org AirAsia ni bagi kitorang duduk jauh2! huh. tapi tak pe. janji kami sampai. hehe. kat sebelah kiri mak ada seorang lelaki. waahhh.. jejaka nampaknya. kenapa bukan saya yang duduk kat situ yea. haha! gatal! =p muka, boleh tahan. lagak dye macam ada class. muahaha. apa la kamu ni farah. iye, saya tahu mak saya takkan dapat duduk senyap saja di situ. mak mulakan perbualan. saya kurang dengar laa. tapi takpe. hehe. saya dengar juga. betul. memang betul tekaan saya. haha. lelaki itu seorang pramugari! kui3.. ptt laa.

lelaki itu : " tgh cuti sekarang, tu yang pergi bandung tu"
mak : " urm, pergi sorang2 je ke?"
lelaki itu : " eh tak la, ada kawan saya lagi sorang kat depan tu."

saya dengar je dye cakap macam tu. dlm hati, mana? mana? eh, cepatla cakap mana satu kawan kamu tu.. haha! finally, saya nampak. =) muka lagi boleh tahan dari dia la. haha! ok enuf! oh ye, lp nk ckp. yang lagi sorang ni philipines laa.. macam jericho rozales gitu. tapi dat guy lagi hot laa. haha! *btul ke ejaannya tuh.. entah! ehehe..

itu di sebelah kiri, di sebelah kanan pula lain ceritanya. ehehe.. seorang gadis. nampak macam sebaya dengan saya je. hee~ mak saya mulakan perbualan lagi sekali. tak payah la letak dialognya yea, saya pun dah tak ingat. huhu. apa yang saya dengar, gadis itu masih seorang pelajar. hee. terbang ke bandung buat seketika untuk mengambil exam. belajar dekat Malaysia tapi ambil exam dekat Indonesia. apa, dekat Malaysia tak boleh ambil exam ke??.. owhh.. katanya, dye tak dapat ikut pembelajaran di Malaysia so, takut tak pass kalau ambil kat Malaysia. boleh plak yea macam tuh. wtever it is, i'm proud to be Malaysian. sedikit bangga di situ. haha. oh ye, cakap punya cakap rupanya dye juga anak seorang juruterbang. hurmm, patut laa senang2 saje terbang ke sana sini. mesti selesa hidupnya kan. :)

*bandara-airport

5 comments:

NaDya IzZaTy (x_X) said...

haha =) semapt lg flirt..
nseb bek ak xde kt tmpt kjadian..
kal0 x farah,saye dulu laa yg pancing!!!
hahahahahahaha ^_^

fAraHzIEka=] said...

tidakkk!
thank god nadya x de..
hahaha =p

yanti ahmad basirruddin said...

slh eja!
jericho rosales
haha

smbung lg cite cpt!

iznul muazim said...

apasal gurl tu ko x cite cantik ke x?
aku nk tau
^_^

fAraHzIEka=] said...

encik iznul muazim~
saya ni pmpn jd x brpe tertarik laa
hahaha =)

btw, not bad!
muahaha =P