Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, January 8, 2012

Something I Must Appreciate

Salam.

The pictures will explain ;)

Izzul belikan kek ni. Tapi dia tak jamah pun. Ishh! Apa yang best tentang kek ni is, kami beli sama-sama with Abg Farhan. First time, kena paksa dengan Izzul untuk jumpa abang dia. Quite nervous tapi I am cool bebeh! :p


See, dah lama teringin cake ni. Alhamdulillah Izzul tunaikan. Awhh! Haha. Ajak Mai dengan Min makan sekali. Ohh lupa dengan Asma jugak :) Tapi diorang pun makan sikit je, bila saya suruh habiskan diorang tak nak. Mai cakap, "makan laa  boyfriend awak yang belikan, kita pulak yang kena habiskan". Ciss, memang makan sampai lebam sorang sorang. Puas sungguh. Hihi.


I just can't describe of how I am grateful to have someone who will always trying his best just to be as perfect as he can in my eyes which yang saya pun tak minta untuk jadi macam tu. Sungguh! I just love the way you are dear. :')


I am happy :)


So, selang beberapa hari selepas itu saya bermandi tepung. Betul betul lepas first paper haritu depa pakat datang bilik tiba-tiba konon nak makan sama, tapi perang tepung tujuan sebenarnya. Huihh. Tapi malangnya gambar tak mengizinkan untuk diletakkan di sini, tak pakai tudung semuanya jadi tak boleh. Muka buruk pulak tu macam nenek tua masing-masing putih putih belaka. Haha.

This is them. From left, Fiqa, Hajar, Maisarah, me and Elly. Not in picture, Jasmin. I love them so much. Seriously! If they happen to read this, thank you so much for being a very good friends of mine. Kalau dengan diorang ni, ketawa memang tak hingat! Semoga kita success for this final. Berusaha! :p


Oh ya, to all wishes through facebook, handphone etc. Million thanks! Walau sekadar ucapan, I appreciate it so much, dah terlalu cukup untuk jadi sebab kenapa senyuman ni sentiasa terukir. :) May Allah ease setiap saat, waktu dan hari untuk kita and semoga Allah kurniakan kegembiraan dan kebahagiaan untuk kita.



Regards: FarahAziekaNasir ;)



4 comments:

yanti ahmad said...

amboi gila sengih lebar gile! haha happy bday!

p/s: kite suke gila kek tu!!!

FarahAzieka Nasir said...

Kann, sedap kot kek tu. Buah buah atas dia, huishh fresh fresh. Hee :)

ehana said...

ala mkan kek xshare..:'(
haha..swit la awak...:P

FarahAzieka Nasir said...

Alaa, bilik jauh sangat laa kite nak naik kat atas tuu. Thank you awakk. :p