Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, December 26, 2010

[ With Love ]

salam~

mata dah pedih, badan penat berjalan sehari. tapi tetap nak post yang satu ni. gedikk! :)

well, i just want to say I LOVE YOU.
eh, tiba tiba. okay lagi gedik okay. boo!

masih tak puas semalam seharian bersama kekasih hati. ececeh~ >.<

sebabnya, nanti akan berjauhan. tak mau! tak mau! saya tak pernah jauh dengan awak lagi. jadinya, susah untuk kali ni. my dear :'(

tambah tambah, another less than 10 days i'm going 20, tapi awak takde dekat dengan saya. hah cane? ohh dear :'(

what is so special for yesterday is, aww~ so sweet. erkk. tapi tetap nak nangis jugak sebab nanti dah susah takde tempat nak menggedik-gedik. hah cane? :'(

well dear, thank you so much. hidup lepas ni dijangka akan lebih mencabar, and i need you a lot! i am scared, yes i really do dear. :'(

okay okay jangan sedih sedih. jom kita tengok apa saya dapat semalam. wehoo! ;p





how i wish he's there beside on this becoming birthday :(


and this one! finally, dah dapat yang besar punya. thanks dear. wehee. after i got the one yang kekasih kekasih saya bagi dulu, yeayy! tak percaya tengok klik ni. :D


with love :')


yes, kad ini sangat special okay. nak tau tanya izzul kenapa. ;p


malunya. >.< ni mak izzul yang tulis. hehe


izzudin, adik izzul. ;)


abang shimi, abang izzul. ;)

(*that is why, rasa sangat special. ahak!)



monyet ini adalah izzul. haha! kidding. special from him :)



thanks izzul. i love you so much. how i miss you right now. :(

doakan saya. it'll worth for the wait kan. after 6 to 7 years from now, we'll see. malunyee ;p InsyaAllah. :')

6 comments:

yanti ahmad said...

awww comel !

tapi izzul bg lg besar dr kitorg bg yg balang tu. grrr !

FarahAzieka Nasir said...

haa, tau takpe.

best best! HEHE =)

nurulain said...

aiyoo!dapat restu dah!
;DDDD
happy for u too.:)

FarahAzieka Nasir said...

haha, insyaAllah. =)

aunty salmah sempoi je. hehe. thanks dear. happy for you too!

:D

senorita. said...

omg.soooo sweeeeeett! heee.
da bau nasi minyak wekkkk ;p hehe
happy 4 u.btw esok aku pulang upm suda.skng tade kedit.i'll text u later.see u in.s.alm soon ok! gudlak! ;)

FarahAzieka Nasir said...

nasi minyak lah sangat yeah! :P

insyaAllah sayang, nanti mesti jumpa. good luck you too sis :)

xoxo. miss yah!