Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Monday, January 11, 2010

[Terima Kasih]

salam~

sabtu ahad yang sangat menyibukkan saya lalui. tapi tetap seronok bersama mereka yang saya sayang. yes, i know baru balik kampus minggu lepas weekend ni dah balik pulak. so what? apa ada hal, lantakkan lah kan... HAHA. too many things untuk saya ceritakan but time is so jealousy... haihh ;(

takpe takpe. nak cerita jugak. sikit pun jadilah. ;D ohh lupa, siapa mahu baca silakan kalau tidak mahu lupakan. oke? ;) saya pulang kerana saya mahu bertemu mereka. kerana dengan melihat wajahwajah manis mereka semua hilang. otak kosong hati nyaman. seriously! :)

first of all, lihat ini;


i've dream for this such a long time but setiap kali mahu beli apa yang saya fikir? mahal lah farah, lagilagi the biggest one yang ada salji banyakbanyak dalam dia. ya allah! sangatsangat teruja tengok dan nak. tapi itulah yang bermain dalam fikiran bila setiap kali ke kedai, pegang dan langsung tak jadi beli. bukan takde duitnya, ada... but i think its better for me to use the money dengan berhemah untuk keperluan dari keinginan. kankankan? ohh dulu, pernah sekali kerana terlalu teringin saya beli satu but the small one rm 3.90 dengan duit sendiri tanpa diketahui sesiapa. tapi sekarang it is not mine anymore, telah diberi kepada seseorang. abaikan. jadi... dengan tidak malunya apabila ditanya yanti saya mahu apa. NAK BALANG SALJI!!! wawawa. ;p


to yanti, yas and mirul;
no words to say guys. thanks a lot! like i said, hanging out dengan korang is more than enough. lupakan tangisan yang terkeluar. sungguh tidak disengajakan. okay? adeyy. farah farah... iye, saya memang kaya dengan tangisan ;)

my fam;
i got a new sweater from my mum and dad, cake yang special air tangan kakak sendiri. i love them more than myself! ;)

terpaksa berundur walau berjuta mahu diluahkan. sekian.

1 comment:

yanti said...

sama sama hoi
haha !