Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Friday, December 18, 2009

[new moon new year]

salam~

1 muharam 1431 hijrah. bulan baru tahun baru.

saya tonton ini kelmarin bersama mastura. tak pernah terlintas untuk menonton cerita ini. tapi dibelanja oleh gadis comel molek ini, layannnn~ hihihihi. boleh bayangkan tak saya tonton cerita ini di panggung pula tu? haihh...

ohh, satu perkara yang langsung saya tak dapat nak lupa masa tengok movie ni. masukmasuk je dalam panggung dan bila sudah menjumpai sit kami.

lelaki cina muda; miss, ini betulkan cerita storm rider?

kami; (pandang sesama sendiri) ya3... tersipu-sipu.

lelaki cina muda; haiya i tought this was santau meyh!

kami; sengal. samada perli ataupun tidak terpulang. kami tak tahu. tapi kami pun gelak juga dengan mereka lepas tu. HAHA.




aaron kwok boleh tahan lah juga. ;p

malaysia menang tadi. i am satisfied! ;) tahniah untuk saya yang tak pernah hentihenti menyokong (nak jugak...) dan mereka. heehe. walaupun... saya bukan seorang yang fanatik bola sepak tapi andai melibatkan malaysia jangan mainmain dengan saya oke... wahh!

dan lagi satu kalian, tahun ini berakhir dengan baik. alhamdulillah. post untuk tahun baru masihi akan saya ceritakan lagi. :)

sudah lagi lama di sini saya akan tulis panjangpanjang lagi. perlu tidur dan esok ada kenduri di rumah nenek tercinta. kerahan tenaga diperlukan awal pagi lagi. jemput datang yea.

salam tahun baru everyone ;)


2 comments:

armouris said...

tahniah Malaysia!! hati-hati jangan tercedera semasa bermain bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

FarahAzieka Nasir said...

thanks armouris. =)