Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Saturday, November 7, 2009

[ kesunyian terlalu indah ]

salam~

saya kembali menulis. makin aktif nampaknya sebabnya, saya tertekan memikirkan kertas culculus yang akan dihadapi. malaysian students struggle for just an A's ryte? haiya, tamat exam terus lupa. i guess, if ure not kalian, bagusss! ;) oke, ini bukan topik saya, dats why lahh saya kata bila tertekan kepala saya banyak berfikir and i hate that but i love it. tibatiba berfikir bout malaysian students, apahal! cano tuhh? haha. apaapa lahh. hee.

back to our bussiness, kesunyian ini terlalu indah. sekali lagi saya menonton rancangan oprah winfrey, petang tadi kott and the title has been forgotten by me walaupun baru petang tadi. short term memory kerana genetik semut yang makin menggalak agaknya. oke stop producing!

kalian pernah kehilangan? walau sekecil zarah pun sesuatu yang hilang ia tetap kehilangan kan. pernah menginginkan sesuatu? saya pernah dan sampai sekarang masih belum realiti rasanya. fine, why i'm asking this kawankawan. honestly ive been realized for something.

walau hilang tangan dan kaki sekalipun hati masih tetap berfungsi kann?

hati milik sendiri err orang lain juga. perasaan masih dirasa. live on bebeh! dan saya belajar sesuatu, kehilangan apapun hati itu tetap yang pertama.

hati hidup semangat pun hidup... =)

2 comments:

razaey said...

chill suda~ =P

fAraHzIEka=] said...

chilly milly willey! haha :)