Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, October 4, 2009

[kegembiraan semata-mata]

salam~

4 oktober 2009, ermm, kejap lagi akan bertolak balik pulang ke melaka. banyak lagi yang perlu di-settlekan di sana. haihh... nvm lahh, sabar... sabar farah... ;) oke this is not the topic actually. hehek.

to yas and family, thanks datang semalam. rindu kat kau sis and take care a lot. walaupun sekejap but nasib sempat berstory-molly bersama-sama. ;p juga walaupun penat semalam rasanya berbaloi kot. tak boleh berbicara panjang2, sebab budak kecil neh nak main game. dah tunggu di sebelah saya sekarang. arghhh, sebok betul! haha. kawan2 yang lain rindu anda juga, yanti aku rindu kesengalan kau dan yang lain tak sempat nak sebut nama one by one. sory3!

nurul nadiah binti jamil;
oke this is special for you.
takpelah awal pun but nanti aku dah balik sana tak boleh nak post dah. huhu.
pergi Mesir jaga diri baik2 nad...
perantauan is exactly different with Malaysia. of course lah kan. :)
hope you'll be success with flying colors nad! doctor wannabe... ;p
if the date is weekend dah lama aku balik nak hantar kau sekali but tak boleh... humm... hee~ okie, barang2 jangan lupa nad nanti tertinggal susah! haha.
nak kirim buah tangan entah bila kau nak balik pulak. heehe. takpelah.
belajar rajinrajin ingat mak ayah oke. harapan is harapan nad... 5 years to go! aja2!
jangan banyak tidur nad ingat yanti cakap. hak3 ;p
balik Malaysia jangan lupa bagi tahu.
belikan aku jubah lawalawa dari Mesir, nanti kau balik Malaysia aku tuntut yea. muahaha!
please nad... do pray for me too...
a longlong journey always begin with one step nad, jangan berhenti melangkah and Allah did not promise life journey would be easy, but He did promise to go with you, every step of you with Him by your side... :) will be missing you so much!


oke kawan2 this is nad yang akan bertolak ke Mesir.
sahabat dari form 1 ku, jiran cubeku, ahli kadang-kadang cubeku (tumpang tidur je kann), kawan makan dadih bersama dan stay up bersama2 suatu ketika dulu. hahak!
haihh... missing anda2 semua teramat sangat sekarang ;( nad, bye~ take care! =) RINDUUUUUUU~


i'm laughing when ever ternampak gambar ni. ANTARA MALAM KAMI MELANTAK DADIH!!! haha...
nad; tengah2 yang di belakang. flying kiss je lahh for you nad. mmwwaahhxx! =*

3 comments:

yanti said...

weyh
rindu !

Anonymous said...

i know that pic....ive one...
mmg bez time tue...miss that old days....





wani.....

fAraHzIEka=] said...

yanti n wani~

memories of us! ;) missing u gurls...