Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Wednesday, June 3, 2009

[Selamat Pagi]

salam~

saya sudah bingung kawan2. hah?! adoihh~~ *mengeluh panjang-panjaaaaaannnnngggggg...............
hari ini, 3 jun 2009. patutnya ada nak post untuk becoming june.. but, entah saya pun tak tahu kenapa. sudah jadi belated nampaknya. ah, persetankan! huh....

penat. saya penat menunggu. saya dah tak larat. saya dah penat berfikir. saya tak tahu nak buat apa. sungguh. dengki mungkin, er excited mungkin er..... ah, tak tahu! cehh. sabar.... sabar.... saya pun akan lah. siap kau! hehehe.... kau ingat kau seorang saja boleh. kau memang hampeh. *entah siapa tah saya marah neh, mahu melepaskan saja. lama terbuku sebelum membeku baikku ku buang. kan?.. hee..

dunia semata. lagi satu, tiap2 hari saya dengan asyiknya akan melayan internet. arggghhhh.... this is not my normal life lah... hidup yang dulu lagi best rasanya tak tahu pebenda. buta IT! lagi senang. kenapa?... sebab saya dah penat melayan dunia semata ini. lagi dilayan lagi rumit dibuatnya. kejap yang itu, kejap yang ini. arggghhhhh!!! rasa nak menjerit lah. kenapa kau luas sangat hah! aku penat lah dengan kau! *boleh tak nak lepaskan sekali ini saje.... bodohhhhhh!!!!! adeyyy.... ;( anybody can give me an idea apa saya nak buat untuk menyibukkan diri?... tanpa akan terlintas untuk berfikir tentang dunia semata yang semakin dibenci saya ini?.... duhhh!



seorang mungkin. okay, now i've been lonely. dan kerana itu juga dunia semata tadi dilayan saya tanpa segan silunya. weyh, aku tak nak lah... DOLL! wekk! seorang di rumah, mak abah ke kampung. sakit abah yang entah mana punca pangkalnya. semoga pulang ke kampung okay dirawat cik yea abah... ermm, cepat pulang plizz... hee~ saya perlu seseorang lah. saya ulang, saya perlu seseorang! tapi saya tak nak dia. saya tak nak kamu. aku tak nak kau. adoiii! see.... i tell you, saya sudah penat.

er... rindu ke?... hah, yang ini saya tak tahu. tapi mahu diselit juga. rindu kat siapa tah.. heyy! tapi betul, ada seseorang saya rindu. ke mana dia yerk?... cepatlah muncul merepek2 lagi. hari itu last semalam, semalam, semalam mungkin.. sudah tidak ingat. tengah cuti ke... balik kampung kah?... erm... busy mungkin. hurmmm.... entahlah. ok fine~ not a big deal pun. tapi saya rindu tahu tak! hehe... ;b

mencuba senyum. lebih kurang 10 minit selepas buletin utama di tv3 itu start, air mata saya sekali lagi mahu jatuh. ah, tidakkkk! tidakk! tak mungkin... not again farah~ memang betul entah kenapa tiba2 rasa mahu nangis tadi. nasib seorang diri di rumah, tiada siapa yang nampak. alhamdulillah... gosh! dunia memang tak seindah syurga........ ;)


okay, rasanya cukup sampai di situ. fineeee........ saya dah cakap, entah simptom apa yang melanda sekarang ini. sangat2 saya benci. tidak suka. menyampah. meluat. me2-semualah. aduhh... okay lah cepat. akal2 kamu mana?... kuasai saya cepat! tolong! tolong! sorry guys, entry ni memang khas untuk simptom yang sedang dialami rasanya mungkin. fine, sudah tunggang tebalik. lantak lah!korang nak baca yeah silakan, kalau tak nak close terus. okie! huhhhhhhhhhhhhh........................................ nak naik bukit tinggi, everest mungkin, mahu jerit!!!!!!!!....... "aku runsing kot. entah laa...", terbaca kata-kata seorang insan. hah, memang! aku pun sama macam kau. tak payah kecoh! tak nak tak payah, nak lagi payah. faham.... tak kisah lah... terima kasih~ haktuih! ;)

farah sedang bengong sekarang, better jangan tegur... ggggrrrrrr......... ;D

esok mahu bangun pagi,
nyanyi lagu 'selamat pagi' pampers!
teman adik di sini, bangun dengan riang~~ lalalala..... ;DD
riang gumbira... hope soooo..... plizzz... plizzzz.. plizzz...
need sgt2... hurmmm...



lihat dia, riang-riang saja... ;)



p/s : drag me to somewhere please kawan2.... mana2 sajalah... tak kisah.. ;) carribean island juge tidak mengapa bersama jack sparrow!... duhh,, nak mkn apa kat sane?.. HAHA...
huh!

3 comments:

yanti said...

ko merepek ape ni weyh?????????

nurulain said...

haha!
gile arh.
bersimpangsiur ckp!

hehe~

jom2!
g pulau perhentian~~

cantekkkk!
:D

Anonymous said...

come ma lady comecome ma lady u my butterfly suga bebeh! hahahhaaaa
sexysexy u my ...... talak about butterfly in ma head!!!
hahah ske x lagu neh hahhaaa



xoxoxoxoxoxx,
sayelah sis!