Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Thursday, June 4, 2009

[here we are]

salam~

today, 4th june 2009. ;D saya berjumpa mereka! huu... following akak to UPM, while she finished her worked there i spend my time wif them. Nur Ilmiah and Nurul Nadiah. both my friends masa kat mrsm ps dulu. Mia, my ex-cubemate long2 time tidak ketemu. masih seperti dulu lah kamu. hikhikhik! nad, my ex-jiran cubemate yang quite a long time tak jumpa juga lah.. hee~ simple but macam2 juga lah dibebel, dingomel, dimemekak tadi... hah? wateva lah... kutuk2 orang sikit, gelak2kan orang sikit dan lain-lain. senang kata banyak cakap pasal orang lah. hahak! then ikut mereka ke bilik, haha. terasa seperti di maktab lah pulak. huhu... urm, best jugalah bagi saya untuk melepaskan kebosanan diri neh and terlepas jugalah rindu kepada kawan2 tersayang saya itu. tapi sekejap lah kan kita jumpa tadi?... hihi... takpe lah, next time ada peluang saya datang lagi okie! ;) thanks to them juga lah spend time tadi yea...



saya and chumell2... wee~



them... ayu gitu~ haha.. oke, nad pakai jubah nampaknya... =) lawa2!


okay then, about 2pm mereka perlu ke kuliah semula dan saya terus follow akak berfoya2... huah3.. ish3 ;Pterus ke kedai kek, beli2 barang sikit for iema's birthday nanti. punyalah lama pilih design image nak letak atas kek dia and lastly apa yang dipilih. UPIN IPIN!!! hek3, hope you like it lah syg! ;) ouhh, before that makan kat bangi kopitiam. sama rasanya like otwc but dia dekat bangi. cehh! hahaha... then teruskan ke Alamanda. huhu... yen kaw jangan ejek aku yerk! aku sekeh kaw kunk! hahahaha... wekkkk! ;P watching movie!!!!! huhu.... 17 again tajuk diberi. cewahh! ;D



hurmm, okay saya comment sikit. from one side, cerita tu boleh lah tahan.. not bad lah agaknya. dengan gaya lakonan si jejaka handsome itu, cuci mata lah juga. ewah2! gatai tol lah...! ;P okay, back to the story, kembali ke umur 17 tahun. positifnya menyedarkan kita what is the meaning of life sebenar2nya. tak boleh sentiasa putus asa walau berapa banyak kegagalan pun lah yang kita hadapi. for me, just remember that some lessons in life are the best learned through pain kan... ;] but from side yang lagi satu, that story kinda mengarut juga lah kan. and it is very impossible for us untuk mengundur ke belakang semula kan. boleh pula jadi muda semula just untuk memperbetulkan apa yang tak betul untuk dirinya. aha, memang mustahil. tak mungkin.... tak mungkin.... but one thing, saya sangat tertarik dengan satu part dalam movie neh.

"i wish i could end what i have started"

hurm, rasa berbalik pula pada diri insan yang seorang ini kan. saya lah tu. hee. memang sangat2 diharapkan. apa yang telah saya mulakan hari ini untuk saya selesaikan esok. ya allah, help me please, i am really2 wish i could end that and please show me the rite way to go there..... amin~ okay, kalau saya diberi peluang untuk kembali menjadi gadis berumur 17 tahun. ouhh, tidak. saya tak nak mungkin. let it be the memoirs of my life and i'm just wanna start the brand new one for tomorrow! ;D



*oh ye nad and mia, thanks for the time spending wif me. pray for me to be really2 kuat wif the things goes around... melihat dua wanita yang sangat2 tenang di sekeliling saya menghadapi semua2 yang berlaku kini, make me bersyukur dan redha. hanya mengikut dengan apa yang dirancang dan telah tertulis..... nad, ke mesir jangan lupa saya... hee.

7 comments:

Mr nazrin said...

tq sbb sket pon x kol ak.

fAraHzIEka=] said...

yen,

adoiyai~

siapa suruh tak bg tau dah blk rumah..

hik3, next time lah!

;P

yanti said...

waaa
sgt jelez!

:(

Anonymous said...

17 agn?? no nak tgkkkkk plizz! hahak~
nati soh nad tunggu aku kat sane taw hahak~

fAraHzIEka=] said...

yanti~

dun be too jelezeeeeee dear~~~

hik3 =)

fAraHzIEka=] said...

sis sygg~

nad blk awl lah, kaw msk lmbt sket
dye da kuar

hee~

nurul nadiah said...

farah!!! tak mungkin aku lupakan kamu!!! huhu!!! keep holding on girl!! huhu!!!