Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Monday, May 25, 2009

[tagged taggy taggggggg]

salam~

perhatian: entry yang dilihat akan menjadi begitu banyak dan panjang akan bermula di sini kawan2. hee. sebelum apa2, selesaikan dulu tagged yang dianugerahkan senior tersayang.. hek3. thnx k.syeeda ;)

The Task!
1. copy award utk letak dalam blog anda
2. nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini
3. 10 fakta atau hobi sendiri
4. 10 penerima award & discribe dieorg




ok, sudah di-copy. woo~ really appreciate it! :)

task 2 :

5 untuk k.syeeda;
-sangat2 lah comel.. ngee~
-mr.nazer memiliki hatinya yang satu itu.. huu..
-tidak lah gemuk walau itulah sangkaannya.. betul!
-bijak, pandai dan apa2 lagi lah yang sama erti dengannya.. hek3
-seorang gadis yang menjadi senior saya di mrsm pasir salak dahulu.. hee..
-pandai ber-cuppies2, conteng2 yang lawa, cookies2
-senyumlah, senyumlah wahai cek mek molek..... lagu M. Daud Kilau... haha... melihat senyumannya pasti anda juga mahu tersenyum... manis~
-iye, saya tahu sudah lebih... muahahah! ;p

task 3 :

10 untuk saya; fakta+hobi....
i'm sure yang ini takkan lebih... haha..
-saya tak suka katak! benci2 ;( walau selalu disakat olehnya...
-saya suka merepek
-saya suka gelak
-saya suka puisi dan semualah yang berpuitis2 ni.. huhu
-saya suka menyeksa orang... bak kata itu incik! haha..
-saya sensitif dan rumit orangnya... sungguh!
-saya hanya ada seorang kakak tempat bergaduh+mengada2+menggedik2+menggila2+pengarang jantung saya.. hehe..
-saya dalam usaha mengatur waktu tidur supaya lebih teratur.. hahak! (walau hakikatnya sejak dua menjak ini memang tidur saja kawan baikku)
-saya suka waktu pagi yang sunyi, segar, sejuk, aman... seperti dunia aku yang punya! hohoh...
-saya sedang merindui mereka................................

task 4 :

10 mereka;
-yanti,, bakal doktorku! haha.. iye saya tahu anda sudah buat.. hee..
-ain razak,, kurus keding orangnya mangsa sakatan saya.. hehe..
-nadya,, best girl lah! huhu...
-k.farah,, sis yang juga seniorku yang kecil2 molek gitu.. ngee~
-iznul,, pakcik karat yang akan ku lanyak keretanya lagi..
-ieda,, comel2.. hihi..
-mirul,, my best bro!
-normi,, rakan lama yang dahulunya agak sengal2 juga... tapi tetap the best! hehek..
-nazatul syuhada,, kawan yang baru ku kenal di blog... ;)
-yen,, cik abang syilinggku! huah3... wekk!


selesai... tasknya ibarat homework.. haha.. seronok juga kerana lama tidak di-tag sebegini rupa.. =]

4 comments:

nurulain said...

hahak!

akak aku gemok kan badan kuuu!
;)

fAraHzIEka=] said...

gemok lah sgt!

;P

iznul mua'zim said...

eyt!
shaye di tagged oleh anda

=p

fAraHzIEka=] said...

iye encik iznul
kamu di tagged lah
adoihh
haha
;P