Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, May 3, 2009

[Menuju Puncak]

salam~

saja menggatal tangan untuk entri ini. haha. nope. agenda saya kali ini.
ok senyummmmmmmmmmmmm=) hee~ sebentar, tadi tonton af7... haha. memang sudah diagak. AFMASUK.. af yang tiada hala tujunya. stillllllll....... btw, saya suka hafiz lah! wee~~~


tak bermakna saya happy?... cuma menjalani hidup dengan teliti. tak nak yang dulu berulang. thinking about the past or the future? mana yang anda mahu? saya?.. for the time being, i just wanna think about the future... cheese~ ;) tak nak berfikir terlalu mendalam tentang perkara yang lebih menyerabutkan saya. lantak ah! not a big deal for now.... saya cuma mahu S.E.N.Y.U.M ;)

tak lama lagi misi seterusnya saya akan bermula. misi yang paling mengambil masa yang sangat lama. K.U.A.T!!... cheese~ ;)

oh ye, yas... don't forget about my pengapit Jericho Rosalez yang diidam2kan itu ea.. haha.. faham?
kepada yang telah saya luahkan macam2 yang kadang2 saya rasa entah apa2. di phone, ym or di mana2 sahaja. terima kasih sangat. terima kasih kerana memberi pandangan dan pendapat yang sangat membantu. sangat menghargainya. but serious, sangat membebankan... ;( hey,, dah2! cheese~ ;)


ok cukup. itu sahaja. saya rindu teman2 saya!!!!! ahhhhhhh! hehek..

mahu tidur. dan esok mahu tersenyum lagi bersama mereka.. huu.. reunion lagi dan pergi menonton hujan dan pesawat!!! waaawwaaa. sangat2 tidak sabar! huu.. =]

nyte2......................

cheese........................................................... =)

6 comments:

Anonymous said...

selamat berjuang babe~~
haha...
okok ti aku dapt cari ok lah kalo x sori eah hehe.
syg kaw sngt2 lame x dgr kaba.
hehek~~
tc babe!


xoxo,
yas

newr0ll said...

ye,rindu tersgt kat semua!

especially si pipi tembam!

hahak!

chill!

nyte~
=)

fAraHzIEka=] said...

iysdm jgk lah dear~

=)
t8cr too~

tenkiu so much!!!!

mwahhxx....

;)

fAraHzIEka=] said...

to ain~


sye rndu cik bam jge

hahak!

;]

miszdinky said...

dats good!
snyum byk2 yer..
x mau sdh2..
heee..=)

fAraHzIEka=] said...

thanx k.farah!

=)