Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Thursday, April 9, 2009

[S A Y A dan destinasi 3....kedai muzik]

salam~

kita sambung cerita yea adik2?.. haha. alat perhubungan dah dapat. penat berkali2 ganda juga dah rasa. tekak yang kehausan juga makin kering. perut juga sudah menyanyi lagu2 enak. ehehe. tunggu Pak Wahyu untuk membawa Mercedes Benz kami *padahal Suzuki APV je. ahaxx! hoho. dan kami terus pergi makan dan biasalah juadah di sana sama ada nasi padang mahupun nasi sunda. hurmm. boringg! hahak. jk laa~ hee. sedap2. ngee~

selesai makan. SHOPPING!!! hua3. saya ulang SHOPPING!!! muahaha. the bestiest part lah. hek3. oh ye, factory outlet pertama, Grande. pergi bahagian jeans, ya allah murahnya. ;) pergi tempat baju, argghhhh!!! lawanya. ;) dan apa lagi, semua lawa. semua murah. waaaaaa! huhuhu. i'm not farah azieka anymore kalau diberi peluang shopping ok. hikhikhik. i'm the big spender! hakhakahak. =P memandangkan baru hari pertama dan mengikut rujukan iaitu mak kami. hehe. ada banyak lagi factory outlet yang akan dikunjungi. haha. ok, tak pe tahan2. ada banyak lagi kan.. hee. hasilnya, hari pertama, di Grande, satu baju dan satu jeans. tak pe. tak pe. hari pertama kan.. haha. ada la dalam du tiga jam dalam tempat tuh baru keluar. kejap je kan?.. huu. and believe that lelaki2 sekalian~ perempuan memang begitu. jangan tipu saya anda gadis2 kalau kalian tak minat SHOPPING. haha.

badan dah tak larat. perut lapar kembali. dah malam, mana taknya. hee. terlihat sebuah kedai muzik di seberang jalan. hmm.. dan abah. seboleh2 nak suruh diberhentikan time tu jugak. sabar~ kena pusing dulu. huhu. di kedai muzik, biasalah takkan kat kedai muzik ada jual haiwan pulak kan. dan misi kami adalah untuk mencari gitar Fenders, yang murah agak2 berpatutan la dan tidak menjejaskan saving shopping kami, untuk abah. haha. iye, memang itu hobi bapaku ini, petang2 rumahku ibarat studio. bergema bunyi gitar yang sangat kuat ibarat kami saja yang tinggal di kawasan perumahan tu. bukan salah saya yea. abah saya! huu. sekumpulan mamat2 indon tengah test2 gitar mereka, dengan seorang vokalis, tak handsome tapi suaranya sedap. sedap. betul. huu. dan kami yang tiada kaitan hanya mendengar dan menjadi semakin gila tanpa melakukan apa2. haha. dan ini hasilnya. sementara abah test2 gitar2 yang dia berkenan. murah2 saja yea abah, nanti habis duit nak shopping pulak. muahaha. =p






haha. dan saya terus terusan berjalan sana sini dalam kedai tu, ambil webcam rakam walaupun benda2 yang tak patut dirakam. lama sangat abah menge-testnya. saya pun test2 jugalah, ketuk2 drum yang ada, petik2 gitar yang ada. huhuhuh. kalau pergi shopping pun sempat lagi ni. haha. *tak habis2 kamu ni farah. like i care! haha. =P dan abah bangun, finally! abah saya beli atau tidak?.. hmmm.... TIDAK! aduyai~ penat je lor. ok, fine. kita tengok kedai lain. huh. heyy. haha.
tak larat dah, pergi makan dan kembali ke hotel. serious, tiap2 malam di sana saya tidur mampus. tak sedar apa2. hohoho. rehat~

*urm, bukan tak nak beli gitar neh kat Malaysia cuma... rupiah dengan ringgit mana lagi murah?.. hehe.

enuf till here. =]

3 comments:

NaDya IzZaTy (x_X) said...

cun!!! d0pe! haha =)
cehhh,nk mercedes ajee..
hakhak,,siyes kasik ak jelez!
ind0n!tggu ak! hahaha ^_^

miszdinky said...

wah!! beshnyer dpt shoping..
nk ikut gak..
huhuuuuu =(...

xpe2..
sok blk umah nk g shoping ngan mama.. heee... =)

fAraHzIEka=] said...

there. tell u oredy laa..
ehehek
gurl mmg suke shopping
kui3
=)
kn k.farah n nadya?
hik3