Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, January 1, 2012

2012


Salam.

Hello cantik! Hello kacak! Haha :p

So what's next? Haha. Alhamdulillah dah masuk 2012. Post yang macam ni sepatutnya ada dari tahun ke tahun yang baru, unfortunately dari tahun ke tahun itu lah I've been busy with other kind of things yang tak tahu apa dia. I wonder.......... (",)


Alhamdulillah kita masih punya macam-macam. 
Masih punya nafas sampai hari ini, masih punya peluang rasa susah senangnya tiap-tiap hari, masih punya waktu Dia beri untuk jelajah dunia hakiki, masih punya tenaga untuk berjalan atas kaki sendiri, masih punya tanah tempat dilindungi, masih punya hitungan untuk hari-hari yang terjadi, masih punya mata melihat rahsia alami, masih punya hidung menghidu si wangi, masih punya mulut berkata itu ini, masih punya akal insani, masih punya amanah yang harus diusung sana sini, masih punya tanggungjawab yang tak harus berhenti dan masih punya sayang untuk rasa dalam HATI. Terima kasih ya Allah. :-)


Dua kosong satu dua. Abaikan nombor kosong lihat nombor dua dan satu, I'll be there selang beberapa hari ini. InsyaAllah. Takut menjadi dewasa, rindu zaman dahulu kala. :') Semoga kebaikan jadi teman kejahatan jadi lawan. Amin.

Happy New Year 2012 ♥


No comments: