Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Tuesday, October 19, 2010

[ Change ]

salam~

home sweet home. memang sweet, all of the bloody stress sikit sikit dah hilang. yeay, yeayy! :) sebab? sebab dirumah. dirumah ada mak, ada abah, ada akak. ada semua. faham? hehe.

ada orang buka blog ni lagi? macam sunyi takde tetamu. bak kata yanti,

".... Btw, blog kau tu memang dah usang lagi2 bersawang ber...sama labah2 tunggu mase katak je nak ade. Memang tak nak update ke ? HAHAHA......"


hahaha, haah memang sengaja nak tunggu sampai ada katak melompat baru nak care. ;p nope, nope. takmau takmau.

btw kalian, background has been changed, title has been changed. Tapi Kerana Dia Cipta. saya hanya mencari sesuatu yang bermakna. bertuahnya, terjumpa tajuk puisi yang ditulis dahulu. cuma diadaptasi. click here to read that puisi. or pergi saja ke ruangan 'Of Me' di sebelah. ;) but unlucky i wanna change the url too. somehow, if i change it. i need to tell everyone that i've changed the url kan. betul tak? ke tak payah? hurm. dengan harapan, segala pertukaran akan membawa seribu perubahan. ahak! wink wink. ;))

there you go. farah azieka nasir is still here and love her blog very much. yes, i really do.

dah, jangan banyak mengarut lagi. thank you.

4 comments:

ariph™ said...

gua punya belog pon bena besawang macam 5 taun tak da orang datang sebab tak update satu ketika dulu. hahaha

FarahAzieka Nasir said...

hahaha. wa rasa wa punya blog punya nasib pun akan sama je macam lu punya. tapi takpe, biar jauh di mata asal dekat di hati. erkk, takde kaitan. okay. ;)

yanti ahmad said...

haha update lah sentiasa !

FarahAzieka Nasir said...

haha. insyaAllah ;))