Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Tuesday, September 7, 2010

[ Ramadhan ]

salam~

i don't have any idea of what to write about but still wanna write something yang tak tahu pasal apa. bantai lah, tulis je. mind my own business. haha. ;)

fuh, lepas rindu. tadi siang menghabiskan masa bersama makcik yasnida yang comel lagi molek molek saja. ya allah banyaklah bebelannya. well, yasnida~ faham dah. takpe takpe that's what i miss to. ;p chopp, gadis tu shopping banyak gila tadi while me? haihh... saving for the future. hehe. nak beli kasut but then dalam kepala, keinginan bukan keperluan! wuhuu~ ^^v

ramadhan karim will soon leave us with 1001 experienced the whole month. yang pasti saya dah makan banyak sangat sangat sepanjang bulan ramadhan. nafsu nafsu. however everyone, this is the best ramadhan i ever had insyaAllah. and soon the best eid mubarak for me i guess. ;) tinggal lagi berapa hari. hmm... entah jumpa lagi entah tidak ramadhan seterusnya. make doa, semoga kita berjumpa lagi. :) tunggu malam raya, i'll share the whole experienced i had in ramadhan. baru sayu sikit, esok nak raya kan. mengada!



baju baru dah ada, kasut baru dah ada, beg baru pun dah ada, tudung baru dah ada. yes, lengkap! alhamdulillah. semua nak baru bagai, puasanya? HAHA. :p

semoga diberkati, dirahmati semuanya.

p/s indahnya cahaya pelita, salah silap ampun maaf dipinta. :D



5 comments:

nurulain said...

selamat hari raya!
saya rindu kalian.
sungguh.
=)

FarahAzieka Nasir said...

selamat hari raya anda juga sweetie!
rindu kamu juge, no doubt!
xoxo ;)

Life Storyteller said...

nak men-cebuk jugak
huuu
helo2 :)

Ipan said...

selamat beraye!maaf zaher baten!

FarahAzieka Nasir said...

to ieda; hehe, sila2. hello2 ieda! =)

to irfan; selamat hari raya maaf zahir batin anda juge!