Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Wednesday, June 23, 2010

[ HOT ]

salam~

ohh my dearest yasnida, sangat terlambat baru saya perasan anda telah menge-tagged saya. hee. ampun neng. ;)) okey2, saya buat sekarang! ^^,

1) Adakah anda rasa anda hot ?
mestilah. tett!

2) Update wallpaper laptop yang anda guna skrg ?



3) Cerita pasal gambar ini .
saya suka yang tersirat. ;DD Cinderella!

4) Kali terakhir makan pizza ?
a month ago kalau tak silap. bersama kanak-kanak riang di Melaka.

5) Lagu terakhir yang anda dengar ?
baru dengar tadi, Maher Zain ;)

6) Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
waiting for my phone's ringing! :( macam-macam bermain dalam fikiran. my mission! aja aja fighting!

7) Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?
bobo ;p
bibar ;p
gemok (*dia yang panggil tak sedar diri, haha)
adik ;)
dah lah banyak sangat, malu i~ wekk wekk ;D

Tag orang , siapa yang nak kena tag?
-encik khairul azwan! (*saja nak suruh kau update blog yang dah berhabuk tuh. huhu)
-yanti (dah buat)
-izzul islam (entah bila dia dapat buat. hee)
-ieda (dah buat)
-ain (dah buat jugak kot)
^^v

9) Siapa orang number 1 pada anda ?
wawan! HAHA. kawan sejawat. ;)

10) Katakan sesuatu pada orang number 5
cik bam bam!

11) Number 3 ada hubungan dengan siapa ?
ohh. BUNGA dia. ;p

12) Bagaimana pula dengan number 2 ?
kitorang couple ;P

13) kata - kata cinta pada orang number 4
saya sangat rindu anda syahida! ;')

14) Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag .
lima? banyaknyeee ;p
-wan senget
-yanti cetcet. (*BONCETT)
-izzul ILY, ahak! >,<
-ieda comell, rinduuu... :')
-ain tembamm...

DONE!

2 comments:

Life Storyteller said...

ahaks

1st person to comment.hee
pg2 dah menjelajah blog org
kuikui

miss u dear

hehe

oh baru kte prsn..
tag kte sgt la pendek
ada brpa soalan kte dah sort kan
haha
tak de idea kot

muamua

FarahAzieka Nasir said...

haah, ieda tak buat soalan yang last2 tu kan. sebab ieda tak tagged siapa2. hehe. sokay, act kita pun malas nak tagged siapa2 sebenarnya tapi buat jugak. hehek ;))

sangat rindu anda!