Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Saturday, June 26, 2010

[ happy ]

salam~

say cheeseeeeee... :D hey hey korang korang hari ni saya tak bosan. hee. post khas sikit untuk dua insan ini. alah, alah, alah... hehek.

-YANTI AHMAD BASIRRUDDIN
-HAFIZ ZABIDI
*dah highlight kan besar besar dah ni nama korang neh. royalty please? kidding. haha

thanks a lot frenzies! sangat gembira jumpa kalian! wahh ;D almaklum due to tempat masing masing yang jauh bukan senang kan nak jumpa macam ni. seronok habiskan duit kan yanti kan? rm150 for one day, banyak tak belanja? HAHA. sekali sekala apa salahnya. werkk ;P sekali sekala ka? hahak. padan muka kamu yanti, saya dah berjaya goda beli baju perempuan tuhh. ahak! :)) hafiz ngokngek, sebok je nak ikut. huhu. ;p btw, terima kasih banyak banyak jadi photographer 'setia' kami walaupun malu malu kucing lah konon nak ambik ambik gambar uhh. terima kasih jugak lah tunjukkan mana BERJAYA TIME SQUARE tu dekat yanti yeahh. yanti sengal sengal. cehh! ohh2 terima kasih banyak banyak jugak puji saya masa first datang tu yea. ahh malu lah i macam ni! >,< gedikk! "alala, ayunya budak ni..." HAHA. nak jugak selitkan tu. padahal... tett! pangg! penampar sebijik. :)

i love my friends. looking forward untuk jumpa kawan kawan yang lain. bila yea? isk isk isk. xoxo. ^^,

foto foto cun dan hot kami akan di upload later okeh. tunggu tunggu. tunggu hafiz ngokngek hantar gambar dari camera gedabak dia uhh. hee.

dah lah, penat kaki sakit lenguh lenguh. siapa nak tolong urut? hey mister mister, saya rindu awak! wekk. :)

sekian.

1 comment:

yanti ahmad said...

tq lah sbb berjaya hbskan duet saye beli baju2 perempuan tu ye. jadi girlish lah lps neh. haha

tq bong bong
i LOVE both of youuu
(: