Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Sunday, April 18, 2010

[ Yes, i know i can fix it by my own ]

salam~



ok now it has to be serious. (just imagine i am in my serious look)










HAHA, tengok! tak mungkin kot, baru sikit je ni nak gelak dah. farah, farah... ;p





can you please answer this for me kalian?


some of my friends just asking me,

farah, don't you have a boyfriend or maybe boyfriend's'? :p kenapa tak cari muka lawalawa macam ni. tipulahh... (this is what they said bukan saya yang tambah oke) *blushing... konon!





and i am just sitting silent with no answer... why?








because... i have no answer. err, honestly i cannot answered them for now.






jangan tanya saya kenapa.






i have no such feeling like what i did before. =)







to be continued soon.

sekian.


4 comments:

feenie sweet mcm candy said...

sy nk jwb!!!! sy tw answer nye,...ini krana anda masih terluka dgn kecurangan yg x dsgka2 oleh AVINASHH...
hahahhahaha

yanti ahmad said...

single itu lebih menyenangkan
double itu lebih menyakitkan
setuju ke?
haha!

senorita. said...

saye paham..huhu.btw, have a happy chill cheer life sis! ok.. wish u happines ever after..do pray for me too kayh ;p
xoxoxoxoxooxoxox.

FarahAzieka Nasir said...

feebie's sygg ;
ohhh, tidak sama sekali. saya tak kisah pun. in fact, saya juga curang dgn dia, cewahh! for example, buat sistem barter dgn fiqa yg juga melibatkan shafiq! oopps~ ;p

yanti sygg ;
betul juga, tak dinafikan. but sometimes i am kind of jealousy looking them bersama orang tersayang. ishh, setan2 penuh neh... ;)

yas sygg ;
thanks sis! love you more and more. ;)) have a very happy chill cheer life apa benda semua lahh! smileeeyyyy byk2 oke! XD