Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Saturday, April 24, 2010

[ nak tau jugak tak? ]

salam~


korang, korang, korang... nak tau jugak tak?

oke nak dijadikan cerita, saya on facebook, ada lah satu budak manis molek conteng dekat dinding saya

"nak tau? HAHA."


der, musykil gler gua der... she makes me wonder so much. nak tau about what lahh makcik? hurm. bila saya buka blog ternampak lah di blog list tajuk yang sama seperti apa yang si dia tulis. ohh, gotcha! jadi saya baca punya baca... ohh, you make me love you more and more lahh! please, have this sebagai tanda appreciate saya okeh sayang... ;))


- saya ada seorang kawan. dia cantik, dia manis, dia juga lawa. macam saya! weeekkk~ ;p masa mula-mula kitorang mmg bukan lahh rakan yang akrab. cewahh. sampai satu hari yang entah bila saya pun dah tak ingat, she was the best ever buddy of mine. huhu. sebab...

*dia sayang saya macam mana saya sayang dia... malu i~
*dia selalu teman saya buat kerja bodoh dulu. seriously bodoh sangat kot. projek... huah3. ;p
*dia selalu kentut bila dengan saya. (oke, geli kan dia ni? tapi saya sayang jugak dia. huhu.)
*macam dia cakap kat blog dia tu, kitorang selalu main penyekpenyek badan sampai siapa jatuh katil dulu
*dia ada hobi busuk sama macam saya. tak suka buat kerja basuh basuh. (experiment paling berjaya kitorang, tomyam 'wangi' + milo 'sedap'... hihi.)
*dia peminat setia saya. (i know you want me... ;p)
*dia suka tunjuk lubang hidung besar dia tuhh betulbetul depan muka comel saya (which is dalam hati kadangkadang rasa nak lempanglempang je, haha! dia ingat dia comel sangat kot... let her lahh kann...)
*dia suka curi makanan saya. in fact it is vice versa to me too. ngahaha. ;p


oke, banyak lagi lahh kan kalau saya nak list satu-satu. cukup kot yang ini dulu, tapi banyak lagi sebenarnya yang lagi tak senonoh.... betul... tak tipu... saya tahu semua luar dalam pasal dia... muahahaha. memang saja sukasuka nak buat gempak lebih sikit. takpe kan? ;p


but... trust me, she's really sweet lahh kalin macam madu. baik... lemah-lembut... *syurga cinta ;p


mucho graciasssss for being such a greatful friends. ;D sampai saya hembus yang terakhir pun...


yanti ahmad basirruddin,
U'RE THE BEST EVER OKEH!


*kalau siapa-siapa nak kenenkenen dia kena mintak izin saya dulu oke. kah3. ;p


ILYSM dear!
rindu gilagila weyh!
xoxo. ;)
*babe, gambar takleh nak upload lahh babe. sorry3! :(

2 comments:

yanti ahmad said...

kawan !
tq lah memuji muji saya. dh makin kembang dh hdung neh. haha !

haa, dgr tu semua. if mahu saya, sila pergi intrview to farah azieka dlu ye. HAHA

R I N D U

thanks ! love love love you !

:DDDDD

FarahAzieka Nasir said...

hahaha,

rindu juge!

;DDD