Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Monday, August 31, 2009

[saya tak lah]

salam~


hey. im back!


sangat2 lama. iye, saya tahu. =) kerana ketiadaan broadband dan signal wifi yang sangat2 tettt… di sana menyebabkan saya selalu berputus asa untuk terus menulis atau berblogging lah! susah sangat. hak3… puasa. puasa saya masih penuh ok… kepada kalian2 yang telah ‘memfitnah’ saya dengan mengatakan saya tidak puasa. saya banned anda! faham. BANNED! haha… gurauan semata. ;p

saya otak setengah sekarang dan lambat respon tapi mahu membebel juga sebab ini je masa yang ada. nasib lah kan. who cares anyway~ (plus tiada siapa pun kisah farah sedang mereng otak penuh gila ke apa) huhu… kawan2… handphone saya masih berfungsi, saya masih ada lagi menjalani hidup sebagai insani, ahaxx!, dan SAYA TAK PERNAH LUPA ANDA YANG PERNAH SAYA KENAL! huh. kawan2… saya tak sombong… saya tak bongkak… saya tak meninggi diri atau apa sajalah yang seangkatan dengannya. dan SAYA TAKKAN PERNAH TERINGIN, MAHU ATAU BERNIAT UNTUK JADI BEGITU! kawan2… saya masih sayang kalian dengan sepenuh hati saya. dan SAYANG SAYA TAKKAN PERNAH HILANG SELAGI SAYA TAK MENGUCAP BUAT KALI TERAKHIR!


ok kawan2… kalian faham bukan. bagus. ;) kawan2… dunia dah maju, teknologi makin canggih… andai kalian punya masa gunakan teknologi tersebut dan berhubung dengan saya. pasti ada respon! PASTI! kalau hanya mahu menunggu saya, saya juga insan biasa. dan saya ulang semula, saya tak sombong lah kawan2… saya masih berada di atas bumi yang kalian juga diami. hee~ sudah, tak mahu cakap lebih2. hati saya sakit mungkin, sedih mungkin. arghhh! abaikan.



selamat berpuasa dan selamat merdeka kawan2! =)

1 comment:

nurulain said...

saye sayang dan rindu awak juge!
;)