Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Saturday, July 18, 2009

[mms]

salam~

uwaaaa... i miss a lot wif this blog. hehek, its almost 3 er 2 weeks kot i was there. universiti teknologi mara kampus melaka, alor gajah. what the.... haha! ;p diploma in something more about mathematics yang tak pernah terlintas langsung dalam kepala ni or dalam diri ni to be a mathematician.. hah. ;) whatever it is, saya bersyukur.. alhamdulillah. sains kuantitatif...

oke, to talk about my minggu orientasi or minggu mesra siswa/siswi... honestly best kot! =) tak de lah sebosan yang disangka and seronok alhamdulillah... ive got my new fren yang sangat2 satu kepala kot. pengalaman yang sangat memuaskan. hahak! the seniors at all, oke~ the pm who conduct the mms sempoi saja... banyak nak cerita but i dun even noe how to start lah. almaklum dah lama tak meng-update blog jadi kekok sebentar.. wekkk! heehe... silakan lah lihat gambar2 yang tak seberapa ni, tak banyak di snap. tak tahu kenapa. huhu, leka buat benda lain kot. =P
*alhamdulillah sepanjang mms saya sihat walafiat, tak pengsan tak apa2... =) hah, my face lepas minggu orientasi sangat2 lah legam. anyone volunteer nak belikan saya satu losyen pemutih or sunblock please?... haha. tak tahu lah, cuaca sangat2 panas. from the day daftar di sana, langsung tak pernah hujan till now... haihhh... *uish2 tak baik mengeluh.. hee~ after this i have my latihan kawad every thursday afternoon for kesatria negara, so really2 need that sunblock ryte now... plizz... plizz... hee!




fifi my schoolmate, cubemate, since mrsm lg... and tikah, fifi's roomate in uitm merangkap our new frens yang sangat kelakar and macam ganas but when we're talking about love tikah sangat lembut jadinya... bluwekk! haha...



tikah yang banyak pengalaman ceritanya.. =)



this is my roomate, anis kelantan mari... pekat sangat pelat kelantannya. lembut not like me, hahak! ermm, am i look excited in this pic?.. haha ;P



kak nur, one of our pm yang sangat comel+baik+sporting sangat... ;)



tunku nashrul tunku apa tah, panjang sangat namanya. tertarik dengan namanya. haha. pm too... vice president of mpp in uitm melaka =)



pm jugak... but i forgot her name lah.. sory akak, hee~ ;)



part of our pm buat persembahan for the last night orientasi, sangat2 happening malam tuh, sambut birthday whoever yang bulan julai... untuk anda2 yea ;)



lastly, this is me.. yeap, i am wearing tudung masa orientasi because saja2+malas nak salin2 banyak kali, HAHA.. =)

p/s ; ryte now im at home... because dat bloody h1n1.. we were there have been qurantined for one day hari tu then class macam biasa and tiba2 yesterday we've got the announcement our uitm kampus melaka diarahkan tutup for one week! yeay! haha.. seronok dapat balik rumah but quite terkilan our rancangan nak pergi jalan2 weekend ni at bandar melaka gagal sekali lagi. huh... to fiqa and fini, my two other roomate yang seorang di johor seorang di perak, nanti kita jalan okie.. heehe... dah lah cuti lagi lama, tak aci betul! ;( huhu. honestly, cuti seminggu wif assigment yang tak berapa nak banyak because cuti mengejut... again tak tahu nak buat apa, no frens nak ajak keluar. i miss my campus lah! =)

2 comments:

yanti said...

alhamdulillah
sehat walafiat xkne H1N1
hak3

Liyana Zainal said...

farah ....
ko ngn fifi erk kt sner.
wokeys2.. bru aku tau