Satu hari satu malam Dia berjalan dia berhenti Dia bertanya kenapa dan mengapa Dengan jawapan Tapi Kerana Dia Cipta

Tuesday, June 23, 2009

[BlaBlaBla]

salam~

idea yang kreng kong keng sangat sekarang. but still wanna write something here. EXCITED+MALAS. hahahaha. my best ever fren yang seorang itu sudah masuk. tiada teman berinternet lagi. yanti, how dare you tak contact aku lagi till now. busy mungkin. okay, nvm~ (; hee. today is tuesday, tomorrow is wednesday, then thursday, then friday, thennnn........ wee~ 27 jun 2009..! talking bout this, warggghhhh! i miss my frens lah! yas, ain, fara, nia, fana, sal, sheda, ieda, nadya, amni. my best2 buddy, hak3, nad, mirul, yanti of course... huu. hurmmm.... ;(

entah bila boleh jumpa lagi but takpe lah kan, theres always kalian2 dalam hati saya. don't worry... but how bout me?.. kalian rindu saya tak? hek3. fine, apa2 lah. me and my sis, dah banyak kali memikirkan rancangan kami to di-decor ulang kamar yang serba sempit lagi kecil itu. sudah rimas mungkin sekarang. tapi i'm going to leave, she's busy working. macam mana? apatah lagi menjengah blog kak syeeda yang sedang giat men-decor ulang juga. huhuhu. she gave me the semangat lah, tapi masa tak membenarkan. haha. 6 bulan nak masuk 7 bercuti berfoya-foya, buat itu buat ini will end up this saturday... alahai! takpe2 =)

i need someone lah to bagi kata2 semangat sekarang ini. sedang mencari buku2 motivasi yang sangat2 berguna sikit. siapa ada idea or cadangan untuk tajuk2 buku itu?... tell me please... ;) to all my babe, jangan lupa saya okay dan saya tak pernah lupa kalian. never! hehe... sudah, perut lapar. mahu makan menikmati hidangan mak yang sungguh sedap. hak3!

...................................=D..........................................

2 comments:

yanti said...

weyh.sori sgt3 bz gle kt cni.time pack nk mampos.ni kte on9 kjp je ni.jp lg ad program lg.mse sgt pntg kt cni.tense pn ad.if kte free kte cntct ko.mxs kte xde kdt weyh.rndu ko.ko bwt kte nk nanges ni.btw,gdluck kt sne taw.wuwuwuwu

fAraHzIEka=] said...

tenkiu;)
yang lain telah dibualkan di fon.. hek3!
xoxo~